Sestre Posavec ambasadorice međunarodnog rukometnog turnira „Pozoj handball cup“

Više od 1.500 mladih rukometaša i rukometašica iz Hrvatske i Europe od 27. do 29. kolovoza boravit će u Međimurskoj županiji.

Razlog njihova dolaska je međunarodni rukometni turnir „Pozoj handball cup“, namijenjen djevojčicama i dječacima od 10 do 17 godina. Oko 100 rukometnih ekipa odigravat će utakmice u sedam dvorana diljem Međimurja – u ATON-u u Nedelišću, dvorani Graditeljske škole Čakovec, II. osnovne škole Čakovec, kao i dvoranama Osnovne škole Mursko Središće, Prelog, Mala Subotica i Donji Kraljevec, a dio programa organizirat će se i u Areni Varaždin, u susjednoj Varaždinskoj županiji.

Organizator ovog jedinstvenog sportskog događaja iznimne turističke vrijednosti je Društvo sportske rekreacije Sportska subota, a njegovi partneri Muški rukometni klub Čakovec i Ženski rukometni klub Zrinski.

Ambasadorice turnira su brončane “Kraljice šoka!, najpoznatije međimurske blizanke Stela i Paula Posavec.

Imamo ambasadorice kakve nitko nema! Bivše rukometašice ŽRK “Zrinski” Čakovec Stela i Paula Posavec, rodom iz Strahoninca, kao dio hrvatske rukometne reprezentacije osvojile su brončanu medalju na prošlogodišjem Europskom prvenstvu u rukometu 2020. godine. Stela, igračica zagrebačkog Rukometni klub Lokomotiva Zagreb i Paula, koja je potpisala za RK Krim Mercator iz Ljubljane, čekaju vas na Pozoj cupu u Čakovcu. Tko može odbiti takav poziv, napisali su organizatori.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE