Rukomet: 3. HRL Sjever Visoka pobjeda druge ekipe Čakovca protiv Bjelovara II

MRK Čakovec

U 3. kolu 3. HRL sjever, ekipa MRK Čakovec II na domaćem terenu dočekala je drugu ekipu Bjelovara. Obje ekipe godinama su poznate po svom dobrom radu u mlađim dobnim skupinama i njihove utakmice uvijek su bile neizvjesne, pa su ista očekivanja bila i za ovaj dvoboj. Očekivanja se ovaj put nisu ostvarila , na sreću domaćina , koji su riješili utakmicu u ranoj fazi utakmice. Brzo je rezultat na semaforu pokazivao 16:7 u korist MRK Čakovec, a poluvrijeme je završilo 25:17.

Koliko su ozbiljno domaćini pristupili ovoj utakmici, te zadržali isti pristup do samog kraja, pokazuje konačni rezultat od čak 52:35. Utakmica je pokazala brzi, moderan rukomet sa puno prekrasnih poteza i golova domaćih igrača, odlične obrane vratara , borbenost u obrani kao i nemoć gostiju.To samo pokazuje da sa ovakvim pristupom druga ekipa Čakovca može i ovu godinu konkurirati za sam vrh tablice. Do kraja utakmice trener Kraljić je dao priliku svim igračima da pokažu što znaju , a 52 postignuta gola govore da su pokazali puno.

Ovo je bila savršena uvertira u kasniju utakmicu seniorske momčadi koja je u triler završnici pobijedila ekipu KTC-a. Odlična subota za međimurski muški rukomet. U golijadi u kojoj je Bjelovar odnio deblji kraj, predvodnici momčadi Čakovca bili su Luka Čapalija na srednjem vanjskom, sa postignutih 15 golova , te Fran Kocijan sa 11. Odlična podrška su im bili vratari Horvat i Vurušić, kao i Kos na lijevom vanjskom sa odličnim učinkom u obrani ,dok je Hozmec odigrao najzreliju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone.

Foto: MRK Čakovec

Ostavi komentar