Učenici 7. i 8. razreda OŠ Mursko Središće osvojili prvo mjesto na natjecanju iz atletike!

Učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Mursko Središće osvojili su 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz atletike, te su ostvarili plasman na Državno natjecanje, objavili su na svojim stranicama.

Za Osnovnu školu Mursko Središće natjecali su se učenici i učenice u kategoriji 5./6. razreda i 7./8.razreda, te postigli odlične rezultate. Učenici 7./8.razreda ekipno su osvojili prvo mjesto i plasman na Završnicu državnog prvenstva iz atletike koje će se u svibnju 2020. održati u Splitu, učenice 7./8. razreda ekipno su osvojile 2.mjesto, a učenici i učenice 5./6.razreda osvojili su 6. mjesto.

Ekipu su činili Teo Turk, Niko Kolman, Emanuel Kontrec, Mateo Trstenjak, Patrik Nedeljko, Franjo Vuri, Dino Vuri, Luka Novak, Jakov Sovar, Vjeran Murković, Fran Debelec.
U kategoriji učenice 7./8.razreda, učenice OŠ Mursko Središće ekipno su osvojile 2.mjesto. Nastupale su Tena Marodi, Lea Marodi, Rebeka Novinić, Tonka Đuranec, Andreja Kovačić, Laura Kukovec, Eva Varga, Anamarija Novak, Sara Debelec, Emili Vičar.

Za učenike 5./6.razreda nastupali su Samuel Perčić, Hrvoje Posavec, Dino Horvatić, Deni Turk, Martin Murković, Martin Vuri, Josip Oletić, Kain Srpak.

Za učenice 5./6.razreda nastupale su Nikolina Jurak, Ruta Kontrec, Iva Horvat, Hana Filip, Jana Augustić, Matija Mikolaj, Ena Oletić, Mia Končić.

Učenice i učenike vodila je Milena Bogdanović.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE