14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

MRK Čakovec nastavlja sezonu teškim gostovanjem u Sisku

Za ekipe MRK Čakovec ovog vikenda nastavljaju se rukometna natjecanja u prvenstvima sezone 2017/2018.

Tako će seniori u 14. kolu 2. HRL Sjever u subotu. 03. veljače, gostovati u Sisku, a dječaci B u Prelogu.

Seniori kluba

Nakon 13. kola MRK Čakovec nalazi se na 6. mjestu sa 16 osvojenih bodova, a domaćini iz Siska na 13. mjestu sa 6 osvojenih bodova.

Iako osvojeni bodovi i trenutni poredak na tablici sugeriraju da je MRK Čakovec u ovom dvoboju favorit bit će ovo teško gostovanje. Naime, ekipa Siska bori se za ostanak u ligi i zasigurno očekuju pobjedu na otvaranju ovog dijela sezone pred domaćim navijačima.

S druge strane ukoliko Čakovčani žele ostvariti zacrtano i držati priključak za vodećima na tablici (pet bodova razlika između prvoplasiranog i Čakovca) zasigurno neće dopustiti domaćinima diktiranje tempa igre, tako da se očekuje zanimljiv dvoboj.

Potrebno je spomenuti da će Čakovčani moći računati i na nastupe, iz GRK Varaždin 1930 pridošlih „starih“ Čakovčana, Manuela Hutinca i Petra Sklepića koji su se vratili (Hutinec nakon dvije godine, Sklepić nakon polusezone za nama) iz ovog premijer ligaškog kluba nezadovoljni dobivenim prilikama kao i samim odnosima u susjedskom klubu.

Članovi kluba više ne mogu računati na usluge sveprisutnog fizioterapeuta Nikole Kovačića koji svoj rad nastavlja u ŽRK Koka iz Varaždina. – Ovim putem zahvaljujemo mu na dosadašnjoj suradnji uz želje da se dobro snađe na novom radnom mjestu i poruku da su mu naša vrata uvijek otvorena – poruka je MRK Čakovec.

DJEČACI „B“

Osim seniora, ovog vikenda svoje natjecanje u Hrvatskoj rukometnoj ligi za dječake nastavljaju i dječaci „B“ rođeni 2006./2007. koji se natječu pod trenerskom palicom  Daria Varge.

Prvi dio sezone čakovečki mladići završili su na 4. mjestu tablice, s osvojenih 20 bodova, a nakon odrađenih priprema i odličnog nastupa na jakom međunarodnom turniru u Rijeci (gdje su zauzeli 4. mjesto) sigurni smo da će s dobrim igrama nastaviti i u ovom dijelu prvenstva.

Dječaci „B“ u subotu, 03. veljače, gostuju u Prelogu gdje će u dvorani osnovne škole snage najprije u 10:30 odmjeriti s domaćinima iz RK Prelog (trenutno 8. na tablici s 12 osvojenih bodova), a zatim u 11:30 i s vršnjacima iz MRK Vidovec (trenutno 9. na tablici s 12 osvojenih bodova).

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE