Priločki dečki prvaci Međimurja u Tommy turniru u malom nogometu

Županijska završnica Tommy turnira u malom nogometu za godište 2013. i mlađi održana je u Prelogu.

Mladi nogometaši na velikoj županijskoj završnici Međimurske županije iskazali su se u spretnosti i fair playu, a atmosfera je bila izvrsna i izvan terena gdje su se družili s vršnjacima.

Sportske igre mladih Prelog

Uz glasnu podršku s tribina, mladi igrači na terenu su se borili za plasman na državnu završnicu Tommy malonogometnog turnira koja će se ove godine krajem srpnja održati u Rijeci.

Sportske igre mladih Prelog

U Prelogu Tommy turnir posjetio je i Lovro Zvonarek, hrvatski reprezentativac i igrač Bayern Münchena, koji se s natjecateljima zagrijavao, družio i savjetovao buduće nogometne nade. Lovro je i sam sudjelovao na Plazma Sportskim igrama mladih, koje pružaju sjajnu priliku mladim sportašima za upoznavanje, prijateljstvo, ali i razvijanje sportskih talenata.

U napetim utakmicama uz veliku podršku s tribina u finalu su se sastali Priločki dečki I NŠ Donje Međimurje. Rezultatom 3:0 pobjedu je izborila ekipa Priločki dečki. Ekipa će osim u borbu za prvaka Hrvatske u Tommy turniru u Rijeku otputovati na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih gdje će se tri dana kupati, igrati i družiti s vršnjacima.

Sportske igre mladih Prelog

U ovoj sezoni Plazma Sportske igre mladih nastavile su i veliku kampanju promocije ženskog nogometa koju provode u suradnji s UEFA Foundation for Children na čelu s Aleksanderom Čeferinom, predsjednikom UEFA-e i ambasadorom Igara.

Sportske igre mladih Prelog

Ove srijede (29.5) u Prelog dolazi i veliki Telemach Dan sporta, a ekipe i pojedinci natjecat će se u graničaru i atletici. Podsjetimo se da iz Preloga dolazi i ekipa Vatreni zmajčeki, koja je tri godine za redom u graničaru bila Državni i Međunarodni prvak Sportskih igra mladih u graničaru.

Sportske igre mladih Prelog

Osim u natjecanjima u 10 sportskih disciplina Igre su nastavile educirati o održivom razvoju u sklopu evenata „Zero Waste – Budi dio igre – Čuvajmo naš planet“. Već 28. godinu za redom Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko amaterska manifestacija u Europi, potiče zdrave navike i općeprihvaćene društvene vrijednosti poput tolerancije, multikulturalizma i uvažavanja različitosti.

Sportske igre mladih Prelog

Prijave za 10 sportskih discipline Igara (Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, MIS turnir u odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, PAKET24 Cup u tenisu, graničar I atletika u sklopu Telemach Dana sporta) otvorene su i potpuno besplatne na svim razinama natjecanja.

Sportske igre mladih Prelog

Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su besplatne i otvorene na web stranici igremladih.hr. (mk)

Sportske igre mladih Prelog Sportske igre mladih Prelog Sportske igre mladih Prelog Sportske igre mladih Prelog

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE