Šest medalja za plivače ČPK-a na 16. plivačkom mitingu „ZPK“

U subotu i nedjelju, 22. i 23. travnja, u Zagrebu, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba, održan je 16. plivački GP miting „ZPK“.

Čakovečki plivački klub predstavljalo je pet natjecatelja, dva plivačice i tri plivača.

Natjecanje je održano u velikom 50 m bazenu, a na rasporedu je bilo ukupno 16 pojedinačnih disciplina u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora.
Plivači koji su predstavljali Čakovečki plivački klub su Petra Pospišil, Kaja Sabol, Antonio Šantek, Tin Furdi i Vinko Stunković.

Najuspješniji među plivačima ČPK-a su bili Tin Furdi, Kaja Sabol i Petra Pospišil. Tin Furdi je osvojio tri medalje, jednu zlatnu, srebrnu i brončanu, Kaja Sabol je osvojila dva, zlatnu i srebrnu, a Petra Pospišil je osvojila jednu brončanu medalju. Antonio Šantek je otplivao svoj prvi ovogodišnji juniorski limit u disciplini 50 m leđno, te se pridružio ostalim plivačima Čakovečkog plivačkog kluba koji imaju pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine.
Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Gorana Kolarića.

Osvajači medalja:
– Tin Furdi 1. mjesto u disciplini 100 m slobodno, 2. mjesto u disciplini 200 m slobodno i 3. mjesto u disciplini 50 m slobodno
– Kaja Sabol 1. mjesto u disciplini 800 m slobodno i 2. mjesto u disciplini 100 m leđno
– Petra Pospišil 3. mjesto u disciplini 50 m slobodno

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE