Ema Medved zlatna, Hannah Ereiz srebrna na Kadetskom prvenstvu Hrvatske

Devet godina zaredom plivači Čakovečkog plivačkog kluba osvajaju medalje na prvenstvima Hrvatske, a izuzetak nije bilo ni Kadetsko prvenstvo Hrvatske koje je proteklog vikenda održano u Zagrebu.

Za nastavak prekrasne tradicije pobrinule su se Ema Medved i Hannah Ereiz. Plivačice su “zagospodarile” disciplinama 100 i 200 metara leđno. U obje discipline Medved je bila zlatna, a Ereiz srebrna.

Treneri Goran Kolarić i Leonardo Novak, koji su u Zagreb vodili ekipu od šestero plivačica (Hannah Ereiz, Meri Furdi, Marta Horvat, Vida Kolarić, Ema Medved i Gloria Požgaj) i dvojice plivača (Sven Furdi i Matija Tropša), nisu krili oduševljenje rezultatima.

“Ema Medved kapitalizirala je svoj uporan i predan rad. Njezina forma rasla je iz tjedna u tjedan i ova dva zlata samo su žetva uloženog truda i nitko u klubu s tim rezultatom nije iznenađen” komentirao je Kolarić i dodao kako je i rezultat Ereiz za svaku pohvalu.

“Hannah Ereiz je zbog ozljede pauzirala mjesec dana. Njezin povratak u bazen išao je i brže od očekivanog. Iako to nisu vremena koje je plivala prije, veseli što se vratila na pobjedničke staze i uvjeren sam kako će se za kratko vrijeme sve vratiti na staro” izjavio je trener čakovečkih plivačica.

Osim na pojedinačnom planu, u ČPK-u su zadovoljni onime što su postigli i kao ekipa. U ekipnom poretku plivačice su zauzele fantastično osmo mjesto od ukupno 31 kluba koji je sudjelovao na natjecanju.

No, razloga za zadovoljstvo bilo je još. Naime, na natjecanju su se dijelile i nagrade za desetero najuspješnijih plivačica i plivača u kategoriji Mini Grand prix natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza za sezonu 2017./18. U konkurenciji više od 500 plivačica među deset najboljih smjestile su se čak tri plivačice Čakovečkog plivačkog kluba.

Gloria Požgaj zauzela je 7. mjesto.

Ema Medved zauzela je 5.mjesto.

Hannah Ereiz zauzela je 2. mjesto, a uz poklon sportske opreme “uhvatila je i kartu” za odlazak s reprezentacijom na Svjetski kup u plivanju koji će bit održan u Budimpešti.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj