Mlađi kadeti OKM Centrometala konačno svladali Sisak

U Karlovcu je održan završni turnir regionalnog prvenstva za mlađe kadete. Ranije je odigrano deset kola natjecanja. Centrometal je do Karlovca ostvario osam pobjeda od 2:0, te je dva puta poražen od Siska u neizvjesnim utakmicama sa 2:1.

Već prije završnice se znalo da će Sisak biti prvi, Centrometal drugi, a Karlovac treći. Te tri ekipe plasirale su se na državno prvenstvo koje će se od 12. do 14. svibnja održati u Rovinju.

U borbi od četvrtog do šestog mjesta igrali su Daruvar, Kitro Varaždin i Čazma.

Na završnom turniru Centrometal je prvo pobjedio Karlovac s 25:16 i 25:23. A onda je u završnom susretu po prvi puta pobjedio i Sisak i pokazao napredak.
Prvi set otišao je na stranu Siska 25:14. Drugi je bio neizvjestan, no on sad ide Centrometalu s 25:23. Izjednačivši na 1:1, u trećem setu su Međimurci bili potpuno dominantni i slavili sa 15:7. Ove dvije ekipe pokazale su se mnogo bolje od ostalih, jedine poraze u cijelom natjecanju imale su samo međusobno. Sisak je na kraju natjecanje završio s 22 boda, Centrometal s 20.

Po završetku podjeljene su medalje, te pehari za najbolje momčadi i pojedince.
Igrač Centrometala Niko Vidović dobio je pehar za najboljeg napadača prvenstva.

Za Centrometal su nastupili Rene Rihtarec, Niko Vidović, Filip Jengić, Bartol Marodi, Leon Vugrinec, Luka Lesinger, Antonio i Marko Mihalinčić, Mihael Grabar, Roberto Novak i Tibor Tarandek, a ekipu je vodio Josip Treska.

Ranije u četvrtak dobar dio te ekipe plasirao se i na osnovnoškolsko državno prvenstvo predstavljajući OŠ Nedelišće.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE