Utakmica protiv Osijeka kao rođendanski poklon Omladincu

U godini velikog jubileja, proslave 70. godišnjice rada i postojanja, nogometaši Omladinca iz Mačkovca imali su prilike odmjeriti snage s jednim hrvatskim prvoligašem. Naime, u Mačkovcu je u srijedu, 14. lipnja, pred više od 400 gledatelja odigran prijateljski susret između Omladinca i Osijeka.

Bila je to prigoda da nogometaši Omladinca zaigraju u novom kompletu dresova koji im je poklonio standardni prvotimac Osijeka i domaći sin, Zoran Lesjak, ujedno i posrednik u ovoj zanimljivoj utakmici.

Početni udarac na susretu koji je završio pobjedom gostiju od 9:0 izveli su Stjepan Mesarić (85) i Ignac Mikac (92), najstariji živući članovi Omladinca od njegova osnivanja, a prigodnim plesnim točkama predstavile su se članice Chearleaders kluba LIVI iz Čakovca.

– Sretan sam što je u godini u kojoj oba kluba slave 70. godina postojanja ova utakmica bila odigrana baš u mojem rodnom mjestu – kazao je Zoran Lesjak, kapetan Osijeka u ovom slavljeničkom susretu.

Zadovoljni su bili i domaćini, posebno predsjednik Omladinca, Radovan Bedić, koji je ovom prigodom najavio i svečana sjednicu kao završnu  svečanost povodom 70. obljetnice kluba koja će se  održati u petak 30. lipnja. Više o samom susretu između Omladinca i Osijeka, kao i o “trećem poluvremenu” možete pročitati u sljedećem, 1136. broju Međimurskih novina koji izlazi 23. lipnja.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE