Zvonarek upisao još jedan nastup za mladu reprezentaciju

Lovro Zvonarek jučer je upisao novi nastup za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

U kvalifikacijskoj utakmici skupine G za Europsko prvenstvo 2025., mlada reprezentacija je poražena 5:1 u Faru na stadionu São Luís.

Poveli su Portugalci već u drugoj minuti kada zabija Pedro Santos, da bi isti igrač i u 11. minuti poduplao njihovo vodstvo (2:0). Ubrzo nakon toga, portugalski vratar ruši Maura Perkovića te sudac pokazuje na bijelu točku. Marin Ljubičić sigurno je realizirao kazneni udarac u 15. minuti i to ‘panenkom’. Santos postiže svoj hat-trick u 22. minuti, da bi već u 25. minuti bilo 4:1 za Portugalce kada zabija Paulo Bernardo. Posljednji pogodak na utakmici pao je u 63. minuti kada iz kaznenog udarca zabija Fabio Silva nakon što je Perković srušio portugalskog ofenzivca.

Lovro Zvonarek iz Preloga upisao je novi nastup za reprezentaciju kada je u 70. minuti ušao u igru umjesto Antonija Maurića.

Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi. U prvom poluvremenu smo bili ispod svake razine u obrani. Napravili smo neshvatljive pogreške koje su u ranoj fazi odlučile utakmicu i za ovakvo izdanje nema opravdanja. Poslije se bilo teško ‘vaditi’. Bez obzira na ovaj težak poraz, nakon ovih gostujućih utakmica i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na Euro jer nas sada čekaju četiri domaće utakmice, poručio je izbornik Dragan Skočić za hns.family.

Sljedeću utakmicu mlada reprezentacija igra 4. rujna u 16:00 protiv momčadi Farskih Otoka.

Tablice omogućuje Sofascore

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE