Lijepo vrijeme i dosta zgoditaka na nogometnim terenima u Međimurju

Rezultati 21. kola MNL

  1. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Centrometal – Omladinac (NSR) 0-3

Omladinac je slavio u Macincu, sa tri zgoditka razlike.

Nedjelja:

Sloga (Š) – Dinamo (P) 4-1, Trnava – Galeb 5-1, Podturen – Polet (P) 2-0, Spartak – Sokol 1-0, Naprijed – Hodošan 2-0, Mladost (SM) – Graničar (K) 1-1, Jedinstvo (GM) – BSK 5-4.

Samo je Graničar jedini od gostujućih momčadi iz Svete Marije odnio kući jedan bod. U ostalim susretima domaćini su bili uspješniji. Prava golijada je igrana u Gornjem Mihaljevcu. Sloga i Trnava visokim su pobjedama svoje goste ispratili u Palovec, odnosno Oporovec. Podturen je s novim trenerom Štefuljem upisao pobjedu nad Poletom. Jedan zgoditak u Maloj Subotici riješio je derbi začelja pa je sada Sokol porazom na začelju ljestvice.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Subota:

Kraljevčan 38 – Radnički 2-1

U Donjem Kraljevcu, Gardinovčani su poveli, no lider prvenstva, do kraja susreta dolazi do potpunog preokreta.

Nedjelja:

Jadran – Croatia  4-3, ČSK – Jedinstvo (NSD) 1-2, Borac PMP – Budućnost (M) 1-2, Drava (K) – Dubravčan 1-5, Mladost (D) – Omladinac (DS) 1-1, Vidovčan – Mladost (I) 0-3.Budućnost (P) je bila slobodna.

Čak u četiri susreta su gosti odnijeli pobjede. Najveću je ostvario Dubravčan u Kuršancu. Mladost iz Ivanovca je pobjedom u Donjem Vidovcu napustila začelje ljestvice. Sa po 2-1 pobjeda u gostima su ostvarili Budućnost iz Miklavca u Turčišću i Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi u Čehovcu. U Dekanovcu su domaća Mladost i gostujući Omladinac sa po jednim zgoditkom upisali po bod.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Hajduk (Š) – Zasadbreg 77 0-0, Šenkovec – Strahoninec 5-3

U Štrukovcu bez zgoditaka, dok je Šenkovec, bio bolji od Strahoninca.

Nedjelja:

Mali Mihaljevec – Bratstvo (J) 1-0,, Sloboda (M) – Donji Koncovčak 1-1, Hajduk (B) – Mura 0-2, Trnovec – Pobjeda 4-1, Omladinac (M) – Bratstvo (SV) 0-0, Plavi (Pek.) – Venera PMP 1-2.

Oba Bratstva nisu ostvarila gostujuće pobjede. Dok je ono iz Savske Vesi odnijelo bod iz Mačkovca, jurovsko je poraženo u Malom Mihaljevcu. U Mihovljanu je bila podjela bodova. Mura je pobjedom u Brezju zauzela vodeću poziciju na ljestvici. Trnovec je nakon gostujuće visoke pobjeda bio uspješan domaćin protiv susjeda iz Gornjeg Hrašćana. Važnu pobjedu ostvarila je Venera PMP u Peklenici.

III. MEĐIMURSKA LIGA  – 13. kolo

Subota:

Bratstvo (P) – Parag 3-4, Međimurje-Čakovec – Otok 6-0

Parag je slavio u Preseki, dok je NŠ Međimurje-Čakovec, sa šest zgoditaka ispratila kući Otočane.

 Nedjelja:

Torpedo – Napredak 1-1, Borac (DH) – Drava (DM) 1-0, Mladost (S) – Vučetinec 2-2, Dinamo (Ž) – Draškovec-Geothermae 2-4.

Derbi kola igran u Donjem Hrašćanu pripao je domaćinu. Draškovec je bio uspješan na gostovanju u Žiškovcu. Nakon pet zgoditaka u proteklom kolu mlada momčad Međimurja-Čakovec momčad Otoka je počastila sa šest zgoditaka. U Križovcu i Selnici pobjednika nije bilo.

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj