Četvrta HNL ČK – VŽ: Petarde na čak četiri utakmice

Nakon dva odigrana kola u Četvrtoj HNL ČK – VŽ ni jedna ekipa nema maksimum bodova, što govori o izjednačenosti lige osim za sada jako slabog Novog Marofa.

I drugo, kao i prvo kolo bilo je uspješno za goste koji su u tri utakmice pobijedili, a u dvije remizirali. Ovo kolo obilježio je veliki broj golova, palo ih je čak 37, a na četiri utakmice gledatelji su vidjeli po pet golova jedne ekipe.

Najuvjerljivije pobjede, obje sa po 5:0 postigli su Varteks i Dinamo s time da je utakmica u Domašincu između Dinama i Novog Marofa zbog udara groma prekinuta u 55. minuti kod rezultata 5:0. Susret u kojem su za domaćina po dva gola dali Krznar i Igrec te jedan Dodlek trebala se nastaviti jučer, ali gosti iz Novog Marofa nisu bili u mogućnosti doći pa se zbog toga utakmica registrira dotadašnjim rezultatom.

U Čakovcu petarda Varteksa u utakmici u kojoj su igrači trenera Orehovca u potpunosti nadigrali domaću Slogu. Junak utakmice bio je Šoštarić koji se tri puta upisao u strijelce. Po jedan pogodak bilježe iskusni Karić koji je otvorio golijadu i Modrić pred kraj susreta.
Najviše golova u ovom kolu, po sedam, gledatelji su mogli vidjeti na utakmicama u Nedelišću i Jalžabetu.

U međimurskom derbiju na kraju uvjerljiva pobjeda domaćeg Nedelišća protiv Mladost Kometa, iako su se gosti iz Preloga dobro držali do 55. minute kada je isključen Denis Vuk.

Do tog trenutka rezultat je bio 2:2, a poveli su domaćini u 13. minuti golom Capana. Gosti golovima Golubića u 17. i 20. minuti preokreću rezultat, a drugim golom Capana u 40. minuti odlazi se na odmor. U vodstvo domaćin ponovo dolazi u 53. minuti iz kaznenog udarca kojeg je uspješno realizirao Slunjski. Dvije minute kasnije gosti ostaju bez isključenog Vuka i tu je izgleda utakmica riješena. Do kraja susreta Mesarić i Brlenić samo potvrđuju visoku pobjedu.

Identičnim rezultatom, ali pobjedom u gostima više nego zadovoljni su igrači Pušćina. Već u prvom dijelu igrači trenera Đorđevića osigurali su pobjedu visokim 3:0 vodstvom golovima Levanića, Kišića i Meseca. U drugom dijelu dva gola domaćina i dva gostiju za konačnih 2:5 kojim su Pušćine brzo zaboravile prošlotjedni domaći kiks.

Igrači Rudara brzo su anulirali domaći posrtaj od Bednje i uvjerljivom igrom vraćaju se iz Nedeljanca s tri boda. Pobjedu su osigurali već u prvom dijelu golovima Skolibera i Šprajca.

U srazu međimurskih klubova u Dunjkovec-Pretetincu minimalna pobjeda domaćeg Međimurca protiv Omladinca do koje su došli golom Golika u 72. minuti iz slobodnog udarca.

Dva pretendenta za sam vrh vraćaju se s bodom iz gostovanja.

Lider Polet remizirao je kod novajlije u Turčinu Dubravke – Zagorac, unatoč tome što je dva puta vodio. Dvjestotinjak gledatelja sve golove vidjelo je u drugom poluvremenu. Goste u vodstvo u 57. minuti dovodi Horvat, a Dubravka poravnava u 72. minuti golom Ribića. Polet ponovo vodi golom Mezge, a prvi bod domaćinu u novoj sezoni osigurava Katalenić u 86. minuti.

Bednja koja je ponovo gostovala, nakon pobjede protiv Rudara ovaj puta se vraća s bodom iz Ludbrega. Iako su igrači Podravine vodili 2 :0 golovima Valjka i Kučka, Bednja preokreće rezultat i ne samo da poravnava nego i golom Sakača u 67. minuti vodi 2:3. Ipak, domaći uspijevaju izjednačiti u 82. minuti golom Međimorca.

4. HNL Čakovec – Varaždin, 2. kolo:

Dinamo – Novi Marof 5:0

Nedelišće – Mladost Komet 5:2

Podravina – Bednja 3:3

Sloga (Č) – Varteks 0:5

Međimurec – Omladinac (NSR) 1:0

Nedeljanec – Rudar 0:2

Jalžabet – Pušćine 2:5

Dubravka–Zagorac – Polet (SMnM) 2:2

Raspored, 3. kolo:

Bednja – Nedeljanec 02.09.2018. 17:00
Novi Marof – Dubravka-Zagorac 02.09.2018. 17:00
Varteks – Dinamo (D) 01.09.2018. 17:00
Mladost Komet – Sloga (Č) 02.09.2018. 17:00
Omladinac (NSR) – Nedelišće 01.09.2018. 17:00
Pušćine – Međimurec 02.09.2018. 17:00
Rudar – Jalžabet 01.09.2018. 17:00
Polet (SMnM) – Podravina 01.09.2018. 17:00

 

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj