Međimurje slavilo protiv Varteksa, Polet i Rudar poraženi

Današnjim utakmicama odigrano je kompletno 21., ujedno i pretposljednje kolo prvog dijela natjecanja u 3. HNL Sjever.

Međimurje je na domaćem terenu slavilo 2:0 protiv Varteksa iz Varaždina. Uoči ovog susreta registrirali su dva mlada ukrajinska nogometaša koja su danas debitirala. Prvi pogodak zabio je Kuqi u 44. minuti, dok je na 2:0 u 90.+2 povisio Ukrajinac Petrenko i potvrdio pobjedu za slavlje protiv Varteksa.

Polet (SMnM) ugostio je Mladost iz Ždralova. Gosti su na kraju slavili 2:4 te zaustavili prvu momčad lige. U 12. minuti zabio je Dejan Glavica te doveo domaćine u vodstvo, da bi zatim gosti pogocima u 22. (David Žabec), 45. (Marko Guja), 53. (11m – Marko Guja) i 83. (Marko Guja) preokrenuli rezultat na 1:4. Pred kraj utakmice za Polet je još u 87. zabio Nikola Barat te smanjio na konačnih 2:4.

Rudar iz Murskog Središća poražen je 3:1 na gostovanju kod Bjelovara. Poveo je Bjelovar u 4. minuti preko Marija Ljevara, da bi Rudar preko Ivana Cimermana u 10. minuti poravnao rezultat. Bjelovar vraća vodstvo u 14. minuti kada zabija Dean Radošević, dok za konačnih 3:1 u 31. minuti zabija Nusmir Fajić. Rudar nije mogao parirati trećoj momčadi lige koja u posljednje vrijeme igra jako dobro te ne zna za poraz.

Ostali rezultati: Papuk – Podravina 0:1, NK Podravac – NK Koprivnica 0:1, NK Radnik Križevci – Virovitica 5:0.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE