Sutra spektakl u Čakovcu: Proslava naslova prvaka, bogat program i podizanje pehara!

18 Međimuraca i jedan Kubanac stvorili su predivnu rukometnu priču. ‘Leteći medvjedi’ neporaženi sutra u posljednjoj domaćoj utakmici slave naslov prvaka uz bogat program.

U goste im stižu susjedi i stari sportski rivali, momčad Vidovca. Utakmica 25. kola 1. HRL Sjever na rasporedu je od 19:30 u dvorani Graditeljske škole Čakovec, a sve posjetitelje očekuje raznovrstan i bogat program povodom osvajanja naslova i ulaska u Premijer ligu.

Organiziramo veliko slavlje uz podizanje pehara povodom osvajanja naslova prvaka 1. HRL Sjever! Povodom slavlja, cijena donatorske ulaznice uključuje naš legendarni lovački bograč! Igrači će istrčati na teren s našim najmlađim uzdanicama uz fire i light show, atmosferu će dodatno podići nastup PS Korak, dok će se za glazbeni dio i feštu za pamćenje pobrinuti DJ! Pridružite nam se na proslavi naslova prvaka i svjedočite zasluženom podizanju pehara! Vi ste dio ovog velikog uspjeha i bit će nam čast proslaviti ga s vama, našim vjernim navijačima i svim prijateljima rukometa, pozivaju sve iz MRK-a Čakovec.

Predviđali su im crnu sudbinu, oni okupili domaće dečke i postali prvaci: Evo priče o uspjehu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE