Ženski košarkaški klub Radost poziva igračice u školu košarke

Nakon provedenog košarkaškog kampa „Svaki tjedan sport jedan“, Ženski košarkaški klub „Radost“ iz Čakovca novu sezonu 2017./18. nastavio je s upisima novih igračica i treninzima za sve generacije 16. kolovoza, na vanjskim terenima II. Osnovne škole Čakovec gdje će trenirati do početka školske godine kada sele u dvoranu.

Mlađe selekcije kluba vodit će novi trener u klubu Roko Sorić dok je seniorke preuzeo dosadašnji trener mlađih kategorija Terek Matija.

Iz kluba kažu kako im je ove godine prioritet okupiti što više novih igračica kako bi se oformile stabilne selekcije u mlađim kategorijama dok će se seniorke prvi put okušati u Međunarodnoj EXTRA LPI.si ligi. Prvenstvno za seniorke počinje 14. listopada.

Ovim putem pozivaju sve djevojčice od 7-14 godina koje žele iskusiti čari košarke da im se pridruže na treninzima ili nazovu na broj 098/1331-567 (Terek Matija).

U sklopu priprema za novu sezonu, jedan trening igračice Radosti „odradile“ su u posjeti Hrvatskoj seniorskoj košarkaškoj reprezentaciji koja se u Toplicama Sveti Martin pripremala za predstojeće europsko prvenstvo. S treninga su se vratile pune dojmova, ali i slika i autograma na čemu zahvaljuju strpljivim košarkašima i svojim uzorima.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE