Lara i Anabela Bel osvojile brončanu medalju za reprezentaciju

Proteklog tjedna, od 22. do 24. rujna, u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu održan je 7. LI-NING Zagreb U-17 open 2023. u sklopu europske serije BEC U-17 2023- za mlađe juniore U-17 kao i 10. LI-NING ZYO 2023. za mlade u sklopu europske serije BEC 2023.

Na turniru LI-NING Zagreb U-17 open 2023. nastupilo je 149 igrača i igračica iz 20 država svijeta. Po treći puta za mlađe juniorsku U-17 reprezentaciju nastupile su sestre Vanja i Nela Novak, dok su svoj prvi nastup imali Noa Šipoš i Vito Panić.

U konkurenciji mlađih juniorki u jakoj konkurenciji Vanja Novak je poražena u 1. kolu (1/64) od Njemice Jolie Dincher u napetom meču sa 2:1, kao i sestra Nela Novak koja je poražena od Čehinje Olimpije Maslanke sa 2:0.

U konkurenciji ženskih parova sestre Vanja i Nela Novak poražene su u 1. kolu (1/32) od turskog para Ceylan/Koc sa 2:0. U konkurenciji muških parova, par iz BK-a Međimurje Noa Šipoš/Vito Panić poražen je u 1.kolu (1/32) od turskog para Altintas/Kilic sa 2:0.

U konkurenciji mješovitih parova, parovi BK-a Međimurje Vanja Novak/Noa Šipoš poraženi su u 2. kolu (1/32) od mađarskog para Peto/Pinke sa 2:0, a par Vito Panić/Nela Novak od ukrajinskog para Dzhus/Fomina sa 2:0.

Na turniru LI-NING ZYO 2023. nastupilo je rekordnih 269 igrača i igračica iz 21 države. Po četvrti put za mlađe kadetsku U-13 te prvi put za kadetsku U-15 reprezentaciju nastupile su sestre blizanke Lara i Anabela Bel.

U pojedinačnoj konkurenciji mlađih kadetkinja sestre Lara Bel i Anabela Bel osvojile su 3. mjesta u svojim skupinama i nisu prošle dalje.

U konkurenciji ženskih parova U-13 sestre Lara i Anabela Bel pobjedama nad njemačkim te u ¼ nad mađarskim parom osigurale su brončanu medalju gdje su polu-finalu izgubile od turskog para Akar/Ozubir sa 2:0, kasnijih pobjednica turnira.

U konkurenciji mješovitih parova kadeta U-15, igračice BK-a Međimurje igrale su braćom Knezović iz Zagreba i poražene su u 1. kolu (1/64). U konkurenciji poletarki U-11 po prvi put za reprezentaciju igrale su mlade nade kluba, Korina Mesarić i Hana Trstenjak.

U pojedinačnoj konkurenciji osvojile su 3. mjesta u skupini i nisu prošle dalje dok su u konkurenciji parova poražene u 1. kolu (1/8).

Igračice i igrači BK-a Međimurje bili su u pratnji klupskih trenera, glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića te pomoćnog trenera Rajka Bela.

Čestitke našim igračicama i igračima na nastupu za reprezentaciju Hrvatske, a posebne čestitke sestrama blizankama Lari i Anabeli na osvojenoj medalji u paru u jakoj konkurenciji, poručili su iz kluba.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE