Održano prvo kolo 5. lige Rudar, evo tko su bili najbrži

Uz šetnicu sv. Barbare pokraj rijeke Mure u Murskom Središću jučer je započelo prvo kolo pete lige Rudar.

Nastupila su ukupno 82 natjecatelja na stazama dužine 3100 i 6000 metara.

Lijepo, sunčano vrijeme poslužilo je trkačima i osiguralo odličnu atmosferu. Trkače je pozdravio i ligu otvorio gradonačelnik grada Mursko Središće Dražen Srpak i zaželio puno uspjeha i u narednim kolima lige Rudar, poručili su organizatori iz Trkačkog kluba Rudar.

U muškoj kategoriji na stazi od 6 km svoj osobni rekord postigao je Mario Sever (AK Međimurje) iz Štrigove, koji je s vremenom od 23:17 zauzeo prvo mjesto. Iza njega na cilj je utrčao Đorđe Šafarić (AK Međimurje) iz Vučetinca s vremenom od 23:41, a treće mjesto zauzeo je Dragutin Lepen (individ.) iz Miklavca s vremenom 24:37.

U ženskoj kategoriji, Martina Bezek iz Murskog Središća također oborivši svoj osobni rekord s vremenom od 25:52 zauzela je prvo mjesto. Iza nje su bile Iris Jambrešić s vremenom 26:00 i Anja Jambrešić (26:57) iz Murskog Središća, članice TK-a Marathona 95.

Na kraćoj stazi od 3,1 km, u muškoj kategoriji prvo mjesto odnio je Jurica Tomac (AK Međimurje) iz Štrigove, s odličnim vremenom 9:45, koji je tako dostigao svoj osobni rekord i srušio rekord staze koji je do sada držao Mladen Ignac iz AK Međimurja (10:11) dok su iza njega bili Marko Podvez (indiv.) iz Dragoslavca s vremenom 11:30 i Dino Horvatić (individ.) iz Murskog Središća s vremenom od 12:07.

Na kraćoj stazi, u ženskoj kategoriji sestre Lea i Tena Marodi (AK Mursko Središće) iz Murskog Središća postigle su s izvrsnim rezultatima od 11:10 i 11:11 svoje osobne rekorde i zauzele prvo i drugo mjesto. Lea je također srušila aktualni rekord staze koji je do sada držala Ana Dobša iz AK Međimurja sa vremenom od 11:52.  Ujedno su zauzele uspješno drugo i treće mjesto u ukupnom poretku na kraćoj stazi! Treće mjesto kod žena na kraćoj stazi pripalo je Marini Sanjković (TK Rudar) iz Murskog Središća s vremenom od 13:45.

Rezultati

Fotogalerija

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE