4.5 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Odbojkaši Centrometala upisali novu pobjedu, Europa sve bliže

Odbojkaši Centrometala u 20. kolu Superlige slavili su protiv Zadra.

U NGC-u Aton okupilo se stotinjak gledatelja, a domaći odbojkaši pobijedili su 3:0 (25:18, 25:19, 25:16).

U Nedelišće je stigao Zadar, momčad koja se bori za ostanak u ligi. Velika razlika u kvaliteti dvaju suparnika vidjela se već od prvih trenutaka utakmice. Domaći su krenuli silovito i poveli 7:1. Malo opuštanja i sredinom seta je samo dva prednosti. Tada Centrometal opet kreće ozbiljnije i rezultat sa 14:12 dolazi do 20:12. Set završava 25:18. Drugi set opet sličan. Jengić je na servisu i domaći vode 7:0. Sredina seta opet pripada gostima koji smanjuju na 15:14. Centrometal opet kreće odlučnije i dolazi do plus osam, set završava 25:19. U trećem setu nakon 4:4 Centrometal kreće stvarati razliku. Ubrzo vode sa deset poena prednosti, set završava 25:16. U ovoj utakmici trener Novak koristio je čak dvanaest igrača.

Dva kola prije regularnog dijela lige Centrometal je na četvrtom mjestu. Obzirom da treća Kaštela ima dva poraza manje, a peti Varaždin dva poraza više realno je za očekivati da Međimurci završe na toj poziciji koja osigurava polufinale doigravanja i mjesto u CEV Challenge cupu. Potvrda toga trebali bi doći već narednog vikenda kad Centrometal gostuje kod sedmoplasiranog Rovinja, a Varaždinci dočekuju drugoplasiranu zagrebačku Mladost.

Suci: Kramar Šandl (Zagreb), Hamer (Zaprešić).

Centrometal: Šućur, Zadravec, Vincek, Lučić, Juras, Martinko, Novak, Lukša, Jengić, Peterlin, Marciuš, Zelenika, Radoš, Vuk (trener Novak).

Zadar: Šango, Škrapa, Buljat, Marković, Marčina, Šoše, Aleksić Merdić, Desnica, Mičić, Zelić (trener Masnić).

U predigri ove utakmice druga momčad Centrometala u sklopu 2. HOL sjever igrala je protiv zagrebačke Croatie. Prvi set su dobili sa 25:19. Druga dva seta su bila neizvjesna, oba su otišla na stranu gostiju sa 25:22. Nakon toga Croatia sa 25:16 dolazi do pobjede od 3:1.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE