21.1 C
Čakovec
Subota, 9 rujna, 2023

Ne propustite savjetodavne dane za ostvarivanje mirovine ako ste zaposleni u Austriji

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) i nositelj mirovinskog osiguranja u Republici Austriji Pensionsversicherungsant organiziraju savjetodavne dane u Zagrebu i Varaždinu, 28. i 29. rujna 2022., za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Austriji.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osiguranike ili korisnike austrijskih mirovinskih davanja, koji su dio radnog vijeka proveli u osiguranju u Republici Austriji, da uz prethodnu najavu, dođu na savjetodavne dane na kojima će stručnjacima mirovinskog osiguranja moći postaviti pitanja vezana uz ostvarivanje svih prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te saznati informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate austrijske mirovine. Savjetodavni dani održat će se u: Varaždinu, 29. rujna 2022., od 9 do 13 sati, u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20 c

Kontakt za prijavu i dogovor termina: Tel. 042 398 050,  e-pošta: [email protected]

Napominjemo da je potrebno ponijeti svoju dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu, poručili su iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Ostavi komentar

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
609SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE