Vrhunski rezultati državnog vatrogasnog natjecanja u Varaždinu

Na varaždinskom stadionu Sloboda danas u 9 sati, intoniranjem državne i vatrogasne himne te dizanjem natjecateljske zastave, započelo je 8. državno natjecanje vatrogasaca RH.

Međimurci su ostvarili vrhunske rezultate, tako na svjetsku Olimpijadu odlaze čak tri ekipe: JVP Čakovec, DVD Palinovec i DVD M. Mihaljevec.

Prema privremenim rezultatima natjecanja VZ Međimurske županije ima 3 ekipe koje su se plasirale na vatrogasnu olimpijadu u Celju 2022. Mali Mihaljevec ŽB, Palinovec II ŽAJvp Čakovec PVPA. Čestitke i svim ostalim ekipama koje su danas branile boje VZ Međimurske županije na odličnim reultatima, rekao nam je predsjednik VZMŽ Mario Medved.

Ovo je bila prilika za 203 natjecateljska odjeljenja iz gotovo cijele RH da odmjere snage u brzini i uvježbanosti, a pobjednici će biti plasirani na Međunarodno vatrogasno natjecanje koje će se 2022. godine održati u Celju.

Spomenimo i kako na natjecanju ukupno sudjelovalo 2030 natjecatelja i 150 vatrogasnih sudaca i tehničkog osoblja, a samo se natjecanje odvija na 8 natjecateljskih staza i 3 staze za štafetnu utrku.

Ostavi komentar