Nogometaši drugoligaša Međimurja u štrajku

NK Međimurje
Nogometaši Međimurja već dva dana ne treniraju

Iako se iz našeg drugoligaša Međimurja nitko ne oglašava, kako doznajemo iz igračkih redova, od utorka ekipa više ne trenira jer im od kolovoza nisu isplaćene naknade.

Bez obzira na visoku motivaciju koju igrači pokazuju na terenu i sjajnu poziciju na tablici Uprava kluba, na čelu s predsjednikom Marjanom Uršanićem koji je navodno ponudio ostavku i direktorom Stjepanom Hamonajcem koji je igračima rekao da novca za isplate nema, igrači više nisu mogli izdržati, jer nemaju više ni za benzin, ni za kavu i kako su poručili prisiljeni su bili obustaviti rad.

Iako je sp. direktor i trener Goran Vincetić s igračima dogovorio stimulativni model naknada koji manje opterećuje mjesečno klub, zajedno s kapetanom Glavinom pokrenuo rad i funkcioniranje kluba koji bi se trebali pretvoriti u poslovni model, očito je sad stručni stožer i operativni dio kluba došao do zida.

Kako će se razriješiti cijela ova nemila situacija ostaje za vidjeti, kao i to hoće li uopće i s kojim sastavom Međimurje igrati u petak derbi 2. HNL s Opatijom u Čakovcu u 18 sati.

Bez obzira na započete promjene u funkcioniranju kluba, zbog status quo situacije u vođenju kluba, doveli su sve pod veliki znak pitanja.

Više o svemu pišemo u tiskanom izdanju Međimurskih novina ovaj petak.

Ostavi komentar