Međimursko veleučilište potpisalo ugovor za opremanje laboratorija Biokemija okoliša u zgradi Centra održivog razvoja

MEV
Direktor Shimadzu Gordan Tomac s dekanom Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc.dr.sc. Igorom Klopotanom potpisao je ugovor ukupne vrijednosti 2.872.500 kuna. 

Na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu je u srijedu, 28. listopada je potpisan ugovor s isporučiteljem opreme laboratorija Biokemija okoliša koji je dio zgrade Centra održivog razvoja, priopćili su s Veleučilišta

Nakon provedenog postupka javne nabave za opremanje navedenog laboratorija odabrano je poduzeće Shimadzu iz Zagreba, čiji je direktor Gordan Tomac s dekanom Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc.dr.sc. Igorom Klopotanom potpisao ugovor ukupne vrijednosti 2.872.500 kuna.

Planirani završetak radova na zgradi Centra održivog razvoja je kraj studenog ove godine, nakon čega slijedi opremanje zgrade.

Uređenjem Centra održivog razvoja opremit će se četiri laboratorija: Biokemija okoliša, Održiva gradnja,Primijenjena automatika i Proširena stvarnost čime će se unaprijediti kvaliteta obrazovanja i istraživanja za potrebe gospodarstva i ojačati suradnja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu s drugim istraživačkim institucijama i poslovnim sektorom.

Provedba projekta započela je 2. siječnja 2019. godine te traje 24 mjeseca. Ukupna vrijednost projektnih aktivnosti iznosi 11.895.867,07 kuna od čega će 10.828.867,07 kuna sufinancirati Europska unija.

Ostavi komentar