Slavni čakovečki pjevač Bojan Jambrošić slavi 10 godina karijere!

Bojan Jambrošić prije deset je godina pobijedio u RTL-ovu showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’, čime je započela njegova glazbena karijera. To će iskustvo, kaže, zauvijek pamtiti, a za RTL TV se prisjetio najljepšeg trenutka iz showa.

– Neki ljudi se možda ne sjećaju što su radili prije deset godina, ali ja ne mogu zaboraviti show i sve ono što mi je donio. Tu sam upoznao kandidate koji su se prijavili i koji su mi danas prijatelji. Upoznao sam Antoniju Blaće, upoznao sam Marka, Tonija Cetinskog, Jelenu Radan, Foxa… Stvarno je bilo puno lijepih trenutaka, rekao je Bojan te nastavio:

– Sjećam se svake izvedbe, svake pjesme, ali onu koju bih možda izdvojio kao najdražu je ono čega bi se možda neki muškarci sramili, ali ja ne, a to je kada sam pjevao ‘Ti si mi u krvi’ i prvi puta u javnosti zaplakao na televiziji”, iskreno je rekao mladi pjevač te zaključio kako će show ‘Hrvatska traži zvijezdu’ imati posebno mjesto kod njega.

– Da me sad netko pita bih li ponovio to što sam napravio prije deset godina, prijavio se na show, ja bih definitivno odgovorio da bih, zaključio je Bojan, piše RTL.

Foto: Instagram

Ostavi komentar