VIDEO I FOTO Danijela Martinović raspjevala Dom Novinščak koji je proslavio svoj 6. rođendan!

Dom Novinščak u Čakovcu proslavio je svoj 6. rođendan uz Danijelu Martinović, veselje i pjesmu, te naravno finu tortu!

Na početku rođendanskog programa zapjevala su članice zbora korisnika Doma Novinščak Moj domek nek bude tvoj i Jablan. U pozdravnom govoru svima je srdačnu dobrodošlicu i rođendanske čestitke uputio Miroslav Novinščak, te najavio gošću Danijelu Martinović.

– Drago mi je što vas vidim u ovakvom broju, nasmijanih lica, znači da vam je tu kod nas lijepo. Ono što je meni najvažnije u vođenju doma, moje srce ispunjavate vi i vrijedni djelatnici svakim danom. Zahvaljujem svim korisnicima na vašoj vjernosti, da ovaj dom smatrate svojim domom i obitelji, rekao je Miroslav Novinščak.

Danijela Martinović dodatno je uveličala rođendansku atmosferu, te je kasnije zajedno sa članicama Zbora Doma Novinščak zapjevala Sretan rođendan i rezala tortu.

Dom Novinščak svoja je vrata otvorio 4. studenog 2013. godine, s vizijom pružanja potrebne podrške starijim i nemoćnim osobama, te poboljšanju kvalitete njihova života. Idejni začetnik i osnivač Doma je pokojni Mihalj Novinščak. Izgradnja je odgovor na potrebe društvene zajednice u kojoj je živio i stvarao, vođen željom da ovaj Dom postane drugi dom svakom korisniku koji u njemu prebiva. Danas Dom broji 142 korisnika o kojima svakodnevno brine 60 djelatnika.

Dio vesele i radosne rođendanske atmosfere donosimo u nastavku!

Foto: Zlatko Vrzan

 

 

 

Ostavi komentar