MASOVNA TUČNJAVA i incident u čakovečkom kafiću dogodio se i sredinom kolovoza?

Fotografija incidenta koji se dogodio proteklog vikenda
Fotografija incidenta koji se dogodio proteklog vikenda

Kako smo već ranije izvijestili postoji osnovana sumnja da su dvojica 22-godišnjaka i 18-godišnjak, zajedno s jednim maloljetnikom, 27. rujna 2019. verbalno i fizički sukobili s jednim gostom u ugostiteljskom objektu u Čakovcu, nakon čega je prvoosumnjičenik stavio u pogon osobni automobil i njime se više puta zabijao u ulazna vrata, stolice i stolove na terasi objekta te u stakleni zid susjedne sportske kladionice.

Istovremeno su ostala dvojica osumnjičenika, osnovano se sumnja rukama razbacivali stolove i stolice s terase u ulazna vrata objekta i u stakleni zid i vrata kladionice napravivši štetu veću od 22.000 kuna. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Spomenimo kako ovo nije prvi incedent i masovna tučnjava koji su se dogodili u spomenutom ugostiteljskom objektu ove godine. Naime, 14. kolovoza  “ekipa” iz Lončareva naselja, njih petorica pod vidnim utjecajem alkohola je negdje oko 20 sati stigla u caffe bar u Ulici Tome Masaryka.

Nakon što ih je konobar odbio poslužiti alkoholom, s obzirom da su već bili pod vidnim utjecajem tog istog alkohola, oni su napali spomenutog djelatnika, nakon čega su s razbijanjem nastavili na terasi ugostiteljskog objekta. Tu su se sukobili s nekolicinom gostiju koji su se našli na terasi. Sve ukupno tom je prigodom lakše ozlijeđeno pet osoba. O tomu ima li i prošlotjedna “tarapana” kakve poveznice s onim što se tamo događalo prije mjesec dana, zasigurno će utvrdit policijska istraga.

Ostavi komentar