Osvojite knjige Boja ubojstva Bee Larkham i Bijela lavica

naslovnica

U suradnji s nakladničkom kućom Znanje i Mozaik osigurali smo nove nagradne knjige koje vrlo lako mogu postati dio vaše kućne biblioteke. Više o samim nagradnim naslovima u nastavku, a evo i uputa kako možete osvojiti knjige.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od 4. listopada potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail:[email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U PONEDJELJAK 7. listopada do 15 sati.

Sarah J. Harris: Boja ubojstva Bee Larkham

Jasper nije običan trinaestogodišnjak. Štoviše, on će za sebe reći da je vrlo poseban. Sinestezija boji zvukove njegovog svijeta kaleidoskopom boja koje ne vidi nitko osim njega. Međutim, u petak navečer Jasper otkriva novu boju – boju ubojstva. Jasper je uvjeren da se nešto dogodilo njegovoj susjedi Bee Larkham, ali čini se da to nitko ne shvaća dovoljno ozbiljno. Boje noža i vrisaka miješaju se u njegovoj glavi i on se boji da se više ničega ne sjeća jasno. Čini se da je on jedini svjedok ubojstva, ali Jasper ne prepoznaje lica – čak ni vlastito. A teško je otkriti ubojicu kad ne raspoznajete lica.

Henning Mankell: Bijela lavica

Roman Bijela lavica treći je slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Inspektor Kurt Wallander nalazi se pred možda najtežim slučajem u svojoj karijeri. Sve je počelo nestankom jedne švedske posrednice za nekretnine. Mnoge pojedinosti ubrzo počinju ukazivati na paklenu zavjeru međunarodnih razmjera. Wallander slaže cjelovitu sliku i shvaća da više nije riječ o dobrobiti jedne osobe, nego o sudbini stotina tisuća ljudi…Ono što je započelo s nestankom mlade žene, ubrzo će dovesti inspektora Wallandera na trag južnoafričkoj tajnoj organizaciji.

 

Ostavi komentar