Magična večer Stjepana Igreca mladog napadača iz Donjeg Mihaljevca

Stjepan Igrec
Stjepan Igrec

Nogomet zna zaista ispričati lijepe priče, a 21-godišnji Stjepan Igrec iz Donjeg Mihaljevca zaista je zaslužio u srijedu ne samo ocjenu devet, već vjerojatno i čistu desetku nakon tri poteza: dva gola i asistencije koja su mala nogometna remek-djela i ne viđaju se svaki dan, u utakmici 2. HNL koju je Međimurje odigralo protiv Rudeša.

Mladi napadač čakovečkog drugoligaša zabio dvaput nakon akcija koje su zaista bile španerske i onda nesebična asistencija za Marciuša i četvrti gol Međimurja. Mogao je zabiti hat-trick u toj situaciji, ali je vidio suigrača u još boljoj matnoj poziciji i asistirao. S ovim potezom zaslužio je čistu desetku.

Štete što ovu malu nogometnu čaroliju zbog zabrane za gledatelje uslijed cijele ove nemile zdravstvene krize, nije vidjelo više od 50-ak ljudi koliko je smjelo biti na utakmici u srijedu u Čakovcu.

Igrec je skroman dečko koji nam je pred nekoliko dana kad smo ga izdvojili nakon susreta u Vinkovcima kazao “da mu je malo previše biti u medijima nakon samo jedne dobro odigrane utakmice”, ali već tada smo imali “nos” da je pravi. 

Ostavi komentar