Emotivan oproštajni koncert Rebecce Posavec u Centru za kulturu u Čakovcu

Rebecca Posavec danas je u 20 sati u Centru za kulturu u Čakovcu održala svoj posljednji oproštajni koncert prije odlaska na studij u Los Angeles.

Međimurci su večeras mogli uživati u raznolikom repertoaru talentirane mlade pjevačice Rebecce Posavec, koja je na početku koncerta izvela poznatu međimursku pjesmu Vuprem oči. Na repertoaru su se osim međimurskih pjesama našli i mjuzikli koji su Rebecci posebno dragi.

Pratnja na klaviru bio je David Vuković, a gost iznenađenja Mirko Švenda Žiga koji je s Rebeccom izveo pjesmu Protuletje se otpira i zaplesao čardaš u spomen na njihov prvi zajednički nastup.

Koncertu su prisustvovali i gradonačelnica Grada Čakovca, Ljerka Cividini, načelnik Općine Pribislavec, Matija Ladić, te pomoćnik direktora Turističke zajednice grada Čakovca Marijo Krčmar.

Najemotivniji trenutak bio je Rebeccin oproštaj od svih suradnika, mentora, prijatelja i roditelja. Na kraju su je svladale emocije, pa je čak i zaplakala. U znak zahvale svima za kraj je još jednom izvela pjesmu Vuprem oči, a publika ju je nagradila velikim aplauzom.

Rebecci želimo puno uspjeha u ostvarenju svojih snova.

Ostavi komentar