Dijelimo ulaznice za film Bohemian Rhapsody u CZK-u!

bohemian_rhapsody

Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Bohemian Rhapsody.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 6.prosinca, do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.


Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Film možete pogledati u sljedećim terminima prikazivanja:

ponedjeljak 10.12. u 18.00 i 20.15 sati

utorak 11.12. u 18.00 i 20.15 sati

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.

Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri!

Ukratko o filmu Bohemian Rhapsody:

Dugo očekivani film Boemska repsodija prikazat će nam život i djela najpopularnijeg rock sastava ’70 i ’80 godina prošlog stoljeća ali i život pjevača ove britanske grupe.

Film je nazvan po jednoj od njihovih najpopularnijih pjesama– Bohemian Rhapsody koja je proslavila grupu Queen i izvrsnog Fredija. Rođen u Tanzaniji (tadašnji Zanzibar), ovaj pjevač raskošnog glasa osamdesetih je smatran najboljim zabavljačem na planeti.

Film donosi priču o vrtoglavom rastu popularnosti samog sastava, njihovoj glazbi revolucionarnog zvuka ali i tragičnoj sudbini Fredija Merkurija koji umire 24. studenoga 1991. u svojoj 45. godini.

Ostavi komentar