23.3 C
Čakovec
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Vinarija Cmrečnjak postavila prvi automat za vino!

Nakon automata za mlijeko, sir i med, Međimurje se može pohvaliti i prvim automatom za vino. On je nedavno postavljen kod Vinarije Cmrečnjak u Svetom Urbanu.

– Svi naši proizvodi iz vinarije su smješteni u automatu, a postoji još i mogućnost kupnje čaše, gazirane vode te otvarača za otvaranje vina. Ako gost to želi, on može konzumirati kupljen proizvod i na našoj terasi, rekao nam je vinar Rajko Cmrečnjak, dodajući da automat ima i hlađenje, kao i lift za spuštanje butelja te spužvu na samom dnu automata, kako bi svaki proizvod do kupca došao u čitavom komadu.   

Automat ima i svoje radno vrijeme, svaki dan od 8 do 22 sata. Nakon radnog vremena, automat se zatvara ogradom, a tijekom radnog vremena je uvijek pod nadzorom domaćina.

Plaćanje je moguće, osim u kešu, i bankovnim karticama. Osim butelja, moguće je kupiti i karton vina s različitim sortama. 

No ni to nije sve! Ovakav automat planiraju uskoro postaviti i na Mađerkinom Bregu. Tako da ćete uz Cmrečnjakova vina moći uživati i uz najljepši pogled u Međimurju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,176FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE