FOTO: DVD Donji Pustakovec održao redovno vatrogasnu skupštinu!

DVD Donji Pustakovec održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik društva Vedran Babić te pozdravio sve prisutne.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali načelnik Općine Donji Kraljevec gosp. Miljenko Horvat, predstavnik VZMŽ i zapovjednik VZPO Donji Kraljevec – Goričan gosp. Franjo Jančec, predsjednik MO-a D: Pustakovec Ivan Borović, počasni zapovjednik VZPO Donji Kraljevec – Goričan gosp. Dragutin Pavlic, predstavnik vatrogasnih veterana Josip Sabol te predsjednica Aktiva žena Donji Pustakovec gđa. Gordana Čonka i predsjednik Kluba mladih „Pustakovčan“ gosp. Vanja Strahija. Osim navedenih, skupštini su prisustvovala sva susjedna i prijateljska dobrovoljna vatrogasna društva te mještani i vatrogasci Donjeg Pustakovca.

Tijekom skupštine iznesene su pohvale za domaće vatrogasce i njihov rad. Usvojena su podnijeta izvješća kao i Plan rada i Financijski plan za narednu godinu.

Kao rezultat ulaganja u školovanje vatrogasaca ovogodišnje su diplome koje su primili članovi DVD-a. Tako su uvjerenje i diplomu za zvanje vatrogasac prve klase primili Sandra Kanižaj, Gordana Čonka, Ljiljana Kramar, Ksenija Branilović, Iva Ivković i Vanja Strahija. Uvjerenje i diplomu za zvanje vatrogasni časnik prve klase primili su Ivan Borović, Vedran Babić i Dejan Čonka. Čestitke svima još jednom!

Na skupštini je istaknuta potreba za nabavkom novog vozila. U planu je nabaviti manje navalno vozilo koje bi zadovoljilo potrebe društva i bilo idealni poklon za Pustakovske vatrogasce i mještane povodom obilježavanja 70 godina rada DVD-a Donji Pustakovec iduće godine.

Posebna Zahvala upućena je DVD-u Donji Kraljevec koji je i ove godine donirao opremu potrebnu za rad društva kao i obitelji Dalibora Blagusa za osiguranje ponoćnog jela.

Na kraju, domaći vatrogasci zahvalili su i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli u radu društva. Svi vatrogasci i gosti nastavili su se družiti uz domjenak i živu muziku, stoji u priopćenju VZMŽ. 

 

Ostavi komentar