Uskoro novo vanjsko ruho DV Zvončić u Nedelišću

Općina Nedelišće prijavila je projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Zvončić Nedelišće kod Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Odlukom o dodjeli financijskih sredstava  u okviru raspoloživih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. godinu dodijeljeno je 475.363,00 kune za Dječji vrtić Zvončić Nedelišće. Ukupna vrijednost investicije je 731.031,00 kn, ukupno 913.788,75, sa PDV – om,  te razliku pokriva Općina Nedelišće iz svog proračuna.

Radovi su u tijeku. Projektirana nova šarena (sigurnosna) ograda sa prednje strane vrtića već je postavljena, maknuti su stari tobogani i stara igrala. Trenutno rade na iskopu, navozu i ravnanju terena igrališta (kako bi mogli postaviti nova certificirana dječja igrala) i postavi betonskih opločnika, te uređenju okolnog terena za postavu ostatka projektirane (sigurnosne) ograde sa dvorišne strane vrtića. 

Uskoro nas očekuje novo vanjsko ruho dječjeg vrtića Zvončić u Nedelišću kojem se svi veselimo, a najviše naši mališani koji nestrpljivo čekaju novo igralište  i „nadziru“ radove koji su u tijeku.

Izvor: Općina Nedelišće

Ostavi komentar