Svečano otvoren parking i ugibalište kod OŠ Selnica

Prigodnom priredbom danas, 15. lipnja, svečano je otvoren parking i ugibalište kod Osnovne škole Selnica. 

Sam projekt vrijedan je 549.032 kuna koje je u svom proračunu osigurala Međimurska županija, a njime se proširila nerazvrstana cesta, izgradilo ugibalište i parkiralište uz Osnovnu školu Selnica.

Ugibalište u prvom redu daje sigurnost i rasterećuje komunikaciju učenika sa županijskom cestom koja je sve prometnija, s obzirom da vodi prema Općini Sveti Martin na Muri i državnom graničnom prijelazu, naglasio je župan Matija Posavec.

Općina Selnica je OŠ Selnica donirala izrađenu projektnu dokumentaciju izgradnje ugibališta i proširenja Školske ulice.

Ova investicija je važna posebno za sigurnost djece. Djeca više ne moraju prelaziti ejdnu od najprometnijih prometnica u Međimurju. Kad sam predavao stari projekt koji je nažalost propao, vidio sam da ima mjesta i za ugibalište i za dogradnju škole. Evo ugibalište je tu, a u izradi je i idejni projekt  dogradnje škole i nadamo se da ćemo za nekoliko godina imati jednosmjensku nastavu, rekao je načelnik Ervin Vičević.

Program svečanog otvorenja svojim su izvedbama uljepšali učenici OŠ Selnica. Nastupili su učenici 4. razreda, školski zbor, grupa Putevima tradicije i Josipa Kočila na violini. Program je vodila učenica 7. razreda Lucija Premuš.

Pogledajte u nastavku kako je bilo na otvorenju!

Foto: Sanja Heric

Ostavi komentar