Sobočan Interijeri skratili naziv firme, zadržali samo obiteljsko ime SOBOČAN 

Franjo Sobočan
Franjo Sobočan osnivač i vlasnik tvrtke Sobočan,

Sobočan Interijeri skratili su naziv firme. – S veseljem vas ovim putem obavještavamo o promjeni, odnosno, skraćenju našeg imena, koje s danom 18.srpnja 2020. glasi: SOBOČAN d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju opreme, poručili su iz uprave.

– Vjerujemo da ste upoznati s našom pričom koja je započela prije 20 godina u obiteljskom dvorištu s 5 zaposlenih, s puno neizvjesnosti i još više entuzijazma. Dvadeset godina kasnije, mi smo brendirano poduzeće u svojoj branši, sa 190 zaposlenih, 12.000 m2 natkrivenog proizvodnog prostora i stotinama završenih projekata te mnoštvom zadovoljnih kupaca i partnera širom svijeta.

U proteklih nekoliko godina izgradili smo nove kapacitete, uveli nove tehnologije, kadrovski se ojačali, osvojili nove kupce, realizirali impresivne projekte. Stremimo i dalje k izvrsnosti – biti bolji, efikasniji, produktivniji i prepoznatljiviji na svjetskom tržištu.

Rezultat svega navedenog jest i naše novo, snažnije i ambicioznije lice, koje smo i kroz promjenu imena željeli komunicirati prema javnosti.

Smatramo da je ime SOBOČAN d.o.o. upečatljivije, pamtljivije, praktičnije i efikasnije za naš daljnji nastup na regionalnim i svjetskim tržištima. S druge strane, zadržavanjem obiteljskog imena u nazivu i nadalje zadržavamo svoju prepoznatljivost te imenom SOBOČAN jamčimo za našu riječ, našu kvalitetu i naš profesionalan pristup svakom poslovnom partneru i projektu, poručili su iz uprave firme SOBOČAN. (BMO)

Ostavi komentar