Skupili 1600 potpisa protiv otvaranja kockarnice na čakovečkom jugu

otvorenje-metss03-696x464
Zgrada bivšeg Betex-a atraktivna je lokacija

Prenamjena bivše zgrade Betex-a i dalje je top tema na čakovečkom jugu. Posebno se to odnosi, kako smo već pisali, na otvaranje automat kluba s čime tamošnje stanovništvo nije sretno ni zadovoljno. Nezadovoljstvo ide tako daleko da je pokrenuta građanska inicijativa prikupljanja potpisa kojim se traži zabrana otvaranja tog kluba. Nezadovoljni građani obratili su se i nama s dosad prikupljenih oko 1600 potpisa. Prema riječima Jurice Srpaka koji predstavlja inicijativu druge OŠ Čakovec i zabrinutih roditelja, građani se jednostavno boje za vlastitu i sigurnost svoje djece, starijih i nemoćnih osoba

– Svi znamo da se u kockarnicama okuplja određeni milje ljudi i jednostavno strahujemo za sigurnost u našem kvartu, ističe Jurica Srpak. Krenuli smo s prikupljanjem potpisa u pokušaju da nešto napravimo. Hoćemo li u tome uspjeti neznamo, ali smo barem digli glas da se vidi kako netko ipak brine za sigurnost mještana.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje od petka, 28. prosinca, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

 

Ostavi komentar