Selnički načelnik Ervin Vičević ušao u HDZ

U prostorijama HDZ-a Međimurske županije danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi član HDZ-a Ervin Vičević, inače načelnik Općine Selnica, koji je prije toga bio u redovima NS Reformisti. 

Povod za ovu konferenciju je nikad bolja vijest. Načelnik Općine Selnica, koji je u ovoj izbornoj kampanji bio uz bok HDZ-u, i prije kraja izbornog procesa potpisao je pristupnicu HDZ-u. Ja ću iskoristiti ovu priliku i još ću mu se jednom zahvaliti i poželjeti mu ispred kamera dobrodošlicu u HDZ i uručiti mu člansku iskaznicu, kazao je Darko Horvat

U nastavku je istaknuo da je ima još jednu dobru vijest, a to je pristupanje novih 20 mladih ljudi HDZ-u koje će također na isti način predstaviti javnosti. 

Nije nikakva tajna, ja sam više puta javno rekao da imam i u gradonačelniku Draženu Srpaku i u Darku Horvatu prijatelje koji su mi godinama pomagali. Posebno se to osjetilo kod dodjele europskih prijekata jer nije dovoljno smao napraviti projekt i aplicirati ga, već treba imati nekoga tko će za njega lobirati, naglasio je Ervin Vičević i dodao da zahvaljuje što su ga primili u svoju stranku.

Ovo je moj povratak u HDZ. U HDZ sam bio učlanjen u Rijeci od 1990. pa sve do 1998. godine. Zašto sam bio u HNS-u i Reformistima to je jedna druga priča, ali mogu je reći bez ikakve zadrške. Zahvaljujem se svima. Sve što su mi do sada u HDZ-u dali, nastojat ću uzvratiti svojim radom, rekao je Vičević.

FOTO: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar