Revirgin: Inovativni glazbeni duo iz Čakovca

Interesantan čakovečki dvojac Karlo Križnik Paula Gavez polako, ali sigurno ide prema svijetlom vrhu glazbene scene. Ujedno su dugogodišnji glazbeni, a i životni partneri.

Na prvu povučen i miran međimurski par, a na drugu alternativci koji doista nešto rade na međimurskoj glazbenoj sceni. Inovativan mladi par ne trudi se biti shvaćen ili popularan, rade što vole, a to što rade uistinu se cijeni i hvali. 

Nažalost, Međimurje nema previše mladih bendova kojima bi se moglo pohvaliti. Također, sama glazbena scena nam nije previše bajna i zapravo glazba novog vala isprepletenih žanrova u Međimurju polako teče prema zaboravu. Ili je nikad nije ni bilo?

U intervjuu doznajte ostale pojedinosti i osobne Karlove i Pauline stavove o glazbenoj sceni Međimurja i o njihovim osobnim ciljevima i idejama za budućnost.

– Otkud vam sama ideja i inspiracija za glazbeni projekt Revirgin? 

Revirgin je nekad bio moj bend, ali jako kratko, spomenuo je Karlo. Imali smo samo jedan nastup i raspali smo se odmah poslije nastupa. Taj period se ni ne računa kao aktivno djelovanje Revirgina, ali to je sam početak i preteča cijele priče. Ja sam pod imenom Revirgin nastavio svirati 5 godina i uspio sam napraviti 4 albuma. Tek kad je Paula došla u bend, to jest kad je pokazala volju i interes za sviranjem, tad smo postali malo profesionalniji i krenuli s ozbiljnim pristupom prema glazbi i umjetnosti općenito. 

Prvi put kad smo počeli surađivati, ja sam svirala bas gitaru, napomenula je Paula. Napravili smo tri pjesme i snimili jedan demo. Brzo nakon toga smo se raspali, nije nam baš išlo, a i ja nisam previše vježbala sviranje. U posljednjih godinu dana aktivna sam članica benda od našeg novog albuma Simulation.

Ostatak intervjua pročitajte u 1404. broju Međimurskih novina koje su od danas u prodaji!

Ostavi komentar