Ivan Vrdoljak pohvalio međimurski HNS: U Međimurju imate ono što Hrvatska treba i želi

Koalicija HNS- Reformisti i HSLS pod sloganom “Za naše Međimurje”, u četvrtak navečer u Katoličkom domu u Čakovcu predstavila je kandidate za izvršnu vlast u Županiji, općinama i gradovima Čakovcu i Prelogu. Na predstavljanje je došao i Ivan Vrdoljak predsjednik HNS-a.

Na pitanje što očekuje od međimurske ekipe odgovorio je: – Međimurje i HNS u Međimurju je postalo sinonim za javnu upravu kao servis građana, poduzetnika, obrtnika. Sinonim za mnoge druge političke konkurente kako se može na jedan pristojan, tih i miran način  postići izuzetno dobri politički rezultati i što me najviše veseli da  se organizacija HNS-a i način vođenja Županije puno  lakše može opisati brojkama i rezultatima, nego izmišljati lijepe riječi. A brojke su impresivne: i rast zaposlenih i najmanje stope nezaposlenih. Međimurje postaje brend koji se očekuje u ostatku Hrvatske i ja se iskreno nadam da će se i u Hrvatskoj dogoditi što se dogodilio u Međimurju, pristojna tiha politika koja donosi pravi rezultat. Ovdje se vidi kako nam je želja da to tako funkcionira i u državi.  Ja im čestitam na tome. Mogu biti primjer svima i sigurno će imati puno veću ulogu u nekim budućim  politikama   Hrvatske narodne stranke, kazao je Vrdoljak. Istaknuo je: Ono što Hrvatska želi i treba vi imate u Međimurju. Čuvajte to!

Za izvršnu vlast u Županiji kandidati su Matija Posavec (HNS) za župana, a za zamjenike Sandra Herman (Reformisti) i Josip Grivec (HSLS).

Koalicija “Za naše Međimurje” je istakla Ljerku Cividini za gradonačelnicu Čakovca. Za načelnike su kandidirali: Višnju Ivačić u Pribislavcu, Franju Bukala u Orehovici, Zvonimira Taradi u Belici, Zdravka Mlinarića u Vratišincu, Sašu Horvata u Šenkovcu, Marijana Vargu u Donjoj Dubravi, Tatjanu Varga u Podturnu, Vladimira Mihalica u  Maloj Subotici, Kristijana Zelića u Svetom Jurju na Bregu, Emanuela Varošanca u Goričanu, Ervina Vičevića u Selnici, Dražena Crnčeca u Svetom Martinu na Muri, Borisa Resmana  u Gornjem Mihaljevcu, Josipa Matulina u Donjem Vidovcu, Dobrišu Zvošeca u Kotoribi. Anica Antolek kandidatkinja je za zamjenicu gradonačelnika Preloga.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE