Plivači Ekonomske i trgovačke škole Čakovec najbolji u Međimurju

U ponedjeljak je na Gradskim bazenima u Čakovcu održano Županijsko natjecanje u plivanju u konkurenciji osnovnih i srednjih škola Međimurske županije.

U konkurenciji mladića srednjih škola nastupile su tri srednje škole, a u konkurenciji djevojaka dvije srednje škole. Ekipa Ekonomske i trgovačke škole Čakovec nastupila je u konkurenciji mladića, a ekipu su činili: David Kovačević 4.g, Fran Kovačec 3.kš, Jakov Gregur 1.ht i Maksim Pleša 1.ht pod vodstvom profesorice Gordane Dajč.

Nakon isplivanih svih četiriju disciplina (slobodno, prsno, leptir i leđno), plivači ETŠ-a ušli su u završnicu s veoma neizvjesnim rezultatom i jednim bodom razlike – iza Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. U odlučujućem štafetnom natjecanju, unatoč pritisku koji je ekipa osjećala i iscrpljenosti jednog člana ekipe, mladići su uspjeli su nadjačati ostale plivače i osvojiti prvo mjesto na Županijskom natjecanju u plivanju.

Time su se plasirali na Državno natjecanje u plivanju koje će se održati u Rijeci 30. studenog i 1. prosinca ove godine.

Ostavi komentar