22.2 C
Čakovec
Petak, 1 rujna, 2023

Nedjeljna poslastica: Utrka veprova u Malom Mihaljevcu

I današnja nedjelja neće proći bez organiziranih sadržaja. Između ostaloga, nastavljaju se Dani Orehovice dok Mali Mihaljevec nudi zanimljivu sportsku poslasticu.
Mali Mihaljevec- utrka veprova, odnosno HOG RACE.

HOG RACE je zamišljen kao festival aktivnog života uz bogat program i za posjetitelje,koji će također moći sudjelovati u nekim aktivnostima.Trči se lijepim krajolikom kroz šume, livade, potoke,. Jedan dio staze proteže se uz park prirode Bedekovićeve Grabe(natura 2000).Konfiguracija terena je s blažim uzbrdicama i nizbrdicama. Prepreke su osmišljene da ih svaki rekreativac može savladati. Svaki prijavljeni natjecatelj na ovoj utrci pomaknut će vlastite granice vlastitim snagama ili uz pomoć drugih natjecatelja.

Krug po Revici
Općina Orehovica sa udrugom “Sport za sve” Orehovica organiziraju, po prvi puta, utrku povodom Dana općine pod nazivom KRUG PO REVICI.
Trčat će se u poslijepodnevnim satima, u nedjelju, 22. svibnja 2022. godine u 16 sati (utrka za odrasle) za završetak trodnevne proslave i tradicionalne “Orehijade”.Trkači mogu birati između jednog kruga po “Revici” od 3,2 km ili dva kruga od 6,4 km sa startom i ciljem kod nogometnog igrališta NK Croatia.U suradnji sa Društvom NAŠA DJECA OPĆINE OREHOVICA organizira se i dječja utrka sa početkom u 15:30 sati. Svi prijavljeni mali trkači su pobjednici i dobivaju medalju.
ČAK BAJK
U sklopu projekta Međimurje Europska regija sporta 2022., a povodom Dana Grada Čakovca, županijska i gradska sportska zajednica organizira prvu čakovečku biciklijadu pod nazivom „ČAK BAJK“.Biciklijada će se održavati od 9 do 18 sati na cijelom području Grada Čakovca. Osim na Trgu Republike u Čakovcu, sudionici biciklijade moći će posjetiti svih 13 mjesnih odbora u sastavu grada gdje će se na prigodnom punktu moći osvježiti i dobiti pečat u knjižicu.

Nakon bicikliranja, večer je rezervirana za glazbu i koncert Etno dua Goga & Željko. Svoje najveće hitove i nagrađivane pjesme izvest kraj fontane u čakovečkom Perivoju Zrinskih.

Koncert započinje u 20 sati pa vas pozivaju na večer glazbe i opuštanja u Čakovec.

Uvećanje fotografije krug po revici plakat.jpg

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE