13.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Na čakovečkom jugu preventivne aktivnosti usmjerene prema najugroženijim sudionicima u prometu

U nastavku prenosimo priopćenje PU međimurske.

U četvrtak, 23. studenoga 2023. godine u Čakovcu, Ulici Tomaša Goričanca, kod trgovačkog centra policijske službenice Postaje prometne policije Čakovec provele su preventivne aktivnosti prema najugroženijim sudionicima u prometu korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije kojom prilikom je uspostavljen i informativni punkt.

Informativnom punktu pristupili su mnogobrojni sudionici u prometu – posebice pješaci i vozači motornih vozila. Pješacima je posebna pažnja skrenuta na sigurno kretanje prometnicama, pravilan način kretanja prometnicama te na opasnosti koje im prijete na cesti, dok je vozačima motornih vozila skrenuta posebna pažnja na četiri ubojice u prometu te na propisno korištenje sigurnosnog pojasa, kao i propisno parkiranje.

Sudionicima je podijeljen promidžbeni materijal pribavljen od Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa, Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije kao i Vijeća za prevenciju grada Čakovca (reflektirajuće trakice, privjesci, bljeskalice) te pripadajući edukativni letci.

Foto: PU međimurska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE