Mjesni odbor Mursko Središće pripremio najbolje jelo – kotlovinu

Gastro manifestacija pod nazivom „Što smo, kaj smo i kak kuhamo“ održao se kao uvod u Dane Grada i Ljeto uz Muru.

Mnoštvo ljudi kuha i uživa u druženju
Foto: Turistička zajednica područja “Mura i gorice”

Članovi mjesnih odbora od ranih jutarnjih sati na Šetnici svete Barbare počeli su sa pripremom ukusnih jela kako bi ih završili na vrijeme. Prije podjele jela tročlani žiri koji su ove godine činili Jasminka Levačić, Dijana Farkaš i Antun Šimunić isprobali su svih šest jela, te odlučili da je ove godine najbolje jelo pripremio Mjesni odbor Mursko Središće – kotlovinu s mesom i povrćem.

Muška osoba grli žensku i drži u rukama veliku kuhaču
Foto: Turistička zajednica područja “Mura i gorice”

Pobjednicima kulinarskog natjecanja gradonačelnik Dražen Srpak i žiri uručili su medalje. Sva jela koja su pripremili Mjesni odbori zaista su bila odlična što je i dokaz da su se podijelila u vrlo kratkom roku. Događaj su posjetili brojni građani koje su uz izvrsne gastro delicije dodatno zabavljali tamburaški sastav “Prim”.

Gradonačenik Srpak uručuje nagradu pobjednicima na kulinarskom natjecanju
Foto: Turistička zajednica područja “Mura i gorice”

Uz tamburaše, jelo i piće za sve, posjetitelji su uživali u slasnim domaćim jelima koja su bila za sve besplatna, a piće i jelo financirao je Grad Mursko Središće kao i svake godine.

 

Izvor i foto: Turistička zajednica područja “Mura i gorice”

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE