Uoči produženog vikenda kolaps na autocesti A1, kod Jastrebarskog čovjek sjedi na cesti

Uoči produženog vikenda na autoceti A1 nastao je kaos. U smjeru mora vozi se otežano. Kako piše 24sata  trenutno je na A1 na čvoru Jastrebarsko na kolniku u smjeru Dubrovnika pješak koji sjedi na cesti. Čitatelji su nam poslali šokantne fotografije čovjeka koji sjedi na sredini ceste.

Hak je na svojim službenim stranicama izvijestio i o stanju na cestama.

IZVANREDNI PROMETNI DOGAĐAJI:
  • zabrana prometa za sva vozila zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Vrpolje i čvora Prgomet, u smjeru Dubrovnika. Obilazak: čvor Vrpolje (A1) – DC531- DC58 – ŽC6112 – čvor Prgomet (A1). Na izlazu s autoceste na čvoru Vrpolje kolona je oko 2 km. Kolnikom u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h;
  • prometna nesreća na autocesti A1 na 7+000 km na kolniku u smjeru Dubrovnika. Promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.
  • prometna nesreća na autocesti A1 kod odmorišta Desinec (kolona je oko 3 km) te između čvorova Jastrebarsko i Karlovac (kolona je oko 3 km) u smjeru Dubrovnika;
  • zbog prometne nesreće kod tunela Dubrave na autocesti A1, kroz tunel Dubrave u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.
  • Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje.

    Pojačan je promet na autocesti A1 u smjeru mora, na dionici Zagreb-Karlovac, na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Zagreb istok te na staroj karlovačkoj cesti (DC1) osobito kroz mjesta Rakov Potok i Klinča Sela.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE