VIDEO: Core System predstavlja najavni singl nadolazećeg albuma “Contrast”

Core System

Bend Core System predstavlja singl  “Hand of God” najavljujući time izlazak novog albuma “Contrast” koji objavljuju 20. kolovoza. Video potpisuju Denis Perčić i Zoran Fras (RECI DA  studio – Čakovec).

VIDEO pogledajte You Tube kanalu:

Core System – Hand of God (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=Q9y8SZglqws

Core System je progressive metalcore bend sa sjevera Hrvatske čiji zvuk spaja izazovne/nekonvencionalne ritmičke sekcije i snižene gitarske tonove koji se isprepliću sa emocionalnim/nježnim/finim melodijama dok ih zaokružuju dva čvrsta vokala koji se nadopunjuju u jedinstvenoj harmoniji. Autentičnim zvukom, beskompromisnim dropovima i glazbom kojom pomiču granice poznatog, Core System nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Bend je nastao 2016. godine kad je započeo raditi na svom prvom albumu ”The Loop” te je za prvi singl istoimene pjesme ”The Loop” snimljen i videospot. Ističu se i činjenicom da je kompletni album vlastiti produkt benda – od dizajna naslovnice albuma, preko snimanja i produkcije pjesama albuma do produkcije videospota što govori o razini posvećenosti i strasti koju bend pokazuje, ne samo na pozornici već i izvan nje.

Core System – Contrast (o albumu)
Nakon dvogodišnjeg rada, nastaje 10 kompozicija koje se ujedinjavaju u album „Contrast“. Ime albuma nagovještava, između ostalog, kontrast između pjesama, ali i kontrast između općenitih odnosa u životu. Novi album Core Systema predstavlja sigurnu liniju između suprotnih strana (grafički prikazano na album cover artu). Cilj ovog albuma bio je diverznijim tonovima nadmašiti prijašnji „The Loop“, ali uz pojačanu dozu pjevnih melodija te lako pamtljivih riffova.

www.facebook.com/coresystemband

www.instagram.com/coresystemband

 

Ostavi komentar