VALENTINOVSKI koncert 4 Tenora ostavio bez daha čakovečku publiku!

4 Tenora, Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić stigli su danas u Centar za kulturu grada Čakovca i to u dva termina- 17 i 20 sati. Svojim očaravajućim glasovima ostavili su bez daha čakovečku publiku već na prvom koncertu.

Početak godine odlučili su započeti valentinovskim koncertom u Čakovcu na kojem su nastupiti s Tamburaškim orkestrom TCK pod ravnanjem maestra Tibora Büna. Kako nam je već rekao naš međimurec Filip Hozjak iz Preloga, koncert u Čakovcu jedan je potpuno novi doživljaj za sve koji su naučeni na standardni zvuk 4 Tenora. Nastupamo uz pratnju tamburaškom orkestra CTK iz Varaždina pod ravnanjem izvrsnog dirigenta Tibora Büna tako da će biti dosta novih skladbi u našem repertoaru. 

Čakovečka publika uživala je njihovim interpretacijama poznatih arija, šansona i evergreena, kao i u novim glazbenim iznenađenjima koje su pripremili za ovo druženje. Brod bez imena, Sve je tvoje, O sole mio, Golubovi, samo su neke od uspješnica koje su izveli već na prvom koncertu.

 

Ostavi komentar