Kaštelanke se pripremaju za početak nove sezone

Početak odbojkaške sezone sve je bliže pa tako u ŽOK Kaštel ulaze u završnu fazu priprema.

Vrijedne cure, počevši od naših najmlađih igračica iz ekipa mini i male odbojke, pa do ekipa Kaštel II, Kaštel III i sve do seniorki, već tjednima marljivo i disciplinirano treniraju te željno iščekuju početak nove natjecateljske sezone

Tijekom priprema klubu se pridružio poveći broj igračica u mlađim kategorijama te je sigurno kako se ne mogu i ne smiju bojati se za budućnost. Tokom prijelaznog roka klub je napustila najbolja igračica, fenomenalna Ema Frančić, kojoj se ovim putem još jednom zahvaljuju na svemu i žele svu sreću u njenom novom klubu, OK Kitro Varaždin te su sigurni kako će Ema bez problema savladati sve sportske izazove u novome okruženju. Treneri Marko i Željka Obadić zadovoljni su tempom priprema te su zahvalni kako nema ozljeda u ekipama.

– Zasad možemo biti zaista zadovoljni jer sve nam ide po planu. Cure su ozbiljno shvatile pripreme, atmosfera je odlična, ozljeda nema, odigrali smo i nekoliko pripremnih utakmica kako bi polako ušli u taj natjecateljski ritam i testirali trenutnu spremu igračica. Imamo još nekoliko tjedana do prve ligaške utakmice, stiglo je i par novih članova ekipe i trudit ćemo se još kako bi digli razinu iz prijašnje sezone, poručio je Marko Obadić, trener ekipa Kaštel I, II, III.

Seniorke prve stupaju na scenu, već 8. ili 9. listopada, kada u goste stiže jedan od najatraktivnijih ligaških protivnika te stari znanac, zagrebački OK Dinamo II.

Ostavi komentar