JAVITE SE NA Natječaj Međimurskih novina za najljepše ukrašeno mjesto, trg ili ulicu

advent

Naša mjesta svake su godine sve više i ljepše blagdanski okićena. I to ne samo pojedine kuće u mjestu, već i naši trgovi i središta mjesta. U uređenje se uključuje sve više udruga ili neformalnih grupa ljudi počevši do izrade adventskog vijenca, ukrašavanja velikog bora na vidljivom javnom mjestu ili trgiću. Neki na trgove postavljaju jaslice od izrađenih figura, a drugi uprizoruju žive. Pokažite nam svoj trud i javno se pohvalite svojim idejama za advent i božićne blagdane.

Međimurske novine ove godine upravo radi vas koji se trudite otvaraju  nagradni natječaj. Pošaljite nam slike kako ste uredili svoje mjesto, ulicu ili trg. Obavezno navedite tko je u tome sudjelovao: ime udruge ili pojedinaca koji su dali svoj doprinos.

Međimurske novine će i ove godine nagraditi vaš trud i osigurati privlačne nagrade.  Natječaj traje cijeli advent i božićno vrijeme sve do 7. siječnja. Svoje fotografije uređenja i podatke o udruzi i pojedincima koji su sudjelovali u uređenju šaljite na mail: [email protected]

Ostavi komentar