Najava: U nedjelju humanitarni koncert za odjel pedijatrije ŽB Čakovec!

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri poziva na Božićni humanitarni koncert za odjel pedijatrije Županijske bolnice Čakovec koji će se  održati 10. prosinca (nedjelja) s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani Lifeclass Termi Sveti Martin.

Na koncertu će nastupiti: Maja BlagdanIvo Gamulin i Dominik Padarić. Voditelj programa bit će Mirko Fodor.

Cijena ulaznice za koncert je 50 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Gradskoj kavani Čakovec, Turističkoj zajednici Općine Sveti Martin na Muri, Onix baru u Murskom Središću, Čarli baru u Svetom Martinu na Muri, Turističkoj zajednici Općine Štrigova i na dan koncerta u Lifeclass Termama Sveti Martin.

Na dan koncerta turistički vlakić besplatno vozi iz centra Svetog Martina na Muri u sportsku dvoranu Lifeclass Termi Sveti Martin. Nakon koncerta vlakić vozi povratno u centar mjesta.

Odjel pedijatrije već neko vrijeme sve humanitarne akcije usmjerava za kupnju gastroskopa jer, nažalost, dok je potreban pregled nekog djeteta koriste gastroskog za odrasle osobe. Odazovite se i pomozite!

Humanitarnoj akciji možete se pridružiti svojim novčanim prilozima i donacijama uplatom na žiro račun HR0423400091510900578.

Ostavi komentar