Otkrijte Put Sv. Mihaela uz Mihaelu Mesarić i Sinišu Goluba

Nakon što je publika premijerno u Nedelišću krajem prošle godine, a potom u veljači i ožujku ove godine u Murskom Središću i Prelogu saznala iz „prve ruke‟ kakvo je iskustvo i osjećaj biti hodočasnik po zaboravljenom hodočasničkom putu, stiže još jedna prilika, ovog puta u Šenkovcu.

Knjižnica i čitaonica Šenkovec poziva na putopisno-hodačko predavanje pod nazivom Put Sv. Mihaela/Normandija u četvrtak, 18. travnja. Predavači su Siniša Golub i Mihaela Mesarić i predstavit će se domaćoj publici, jer žive upravo u Šenkovcu.

Put svetog Mihaela nalazi se u Francuskoj i manje je poznat u odnosu na primjerice put Camina svetog Jakova. Predavači su strastveni putnici, istraživači prirode i kulturne baštine, hodači i planinari, putopisci i fotografi, te će kroz dinamičnu emotivnu priču i više od sto živopisnih fotografija publici približiti značaj živičnjaka, Normandiju te izazove hodočasničke hodnje.

Početak druženja u šenkovečkoj knjižnici na adresi Josipa Bedekovića 11, zakazan je za 19 sati, a ulaz na predavanje je slobodan.

 

Izvor i foto: Roberta Radović

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE