6.4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Općina Mala Subotica udrugama dodijelila preko 30 tisuća eura za realizaciju projekata

U Općinskoj vijećnici Općine Mala Subotica upriličeno je, u ponedjeljak 26. veljače potpisivanje ugovora o financijskoj potpori za udruge koje provode aktivnosti na području Općine Mala Subotica, a temeljem Javnih poziva za financiranje javnih potreba Općine Mala Subotica u 2024. godini.

Javni pozivi bili su objavljen 8. studenog 2023. godine te su bili otvoreni do 8. prosinca 2023. godine, a udruge su mogle svoju prijavu podnijeti u prioritetnim područjima: odgoj, obrazovanje i tehnička kultura, socijalna skrb i zdravstvo, turizma i zaštita okoliša i prirode, zaštita potrošača, razvoj i demokratizacija društva, razvoj mjesne samouprave, kultura te ostala područja društvenih djelatnosti. Ukupan iznos dodijeljenih sredstava je 31.150,00 eura za 30 odobrenih projekata.

Ugovore je sa predstavnicima udruga potpisao načelnik Valentino Škvorc, koji im je poručio da imaju značajnu ulogu u našoj sredini jer okupljaju ljude i generalno su odgovorne za opće zadovoljstvo naše zajednice. Javni pozivi provedeni su na transparentan način te je prijedloge aktivnosti i programa udruga ocijenilo povjerenstvo te predložilo iznose sufinanciranja.

Želim Vam da ustrajete u svom radu i pozivam Vas da još aktivnije kreirate što više društvenog, kulturnog, sportskog ili obrazovnog sadržaja te se u što većem broju uključite u sadržaj koji kreira Općina Mala Subotica, poručio je načelnik.

Foto: Općina Mala Subotica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE